Nemajte obavy, čokoláda sa pri preprave neroztopí.

Príbeh čokolády

Sme perfekcionisti. Na výrobu našich autentických výrobkov, ktoré sú na nerozoznanie od originálu, používameIMG_8572_1 tie najlepšie ingrediencie.

Šetríme prírodu, ale nikdy nešetríme na kvalite. Preto používame len vysokokvalitnú belgickú čokoládu Callebaut.  Obsahuje 59,5 % kakaa a žiadny palmový olej. Táto čokoláda je veľmi obľúbená aj medzi poprednými svetovými kuchármi a cukrármi. A niet divu - vyrába sa z najkvalitnejších a 100 % udržateľných kakaových bôbov, ktorých pôvod možno vysledovať až k farmárom. Jedinečná zmes zŕn z Pobrežia Slonoviny, Ghany a Ekvádoru zaručuje dokonale vyváženú a plnú chuť.

Čo si na čokoláde Callebaut obzvlášť ceníme? 

  • Tradičné postupy, ktoré sú overené už viac ako 100 rokov. 
  • Používanie kvalitných surovín, na čele s prvotriednymi kakaovými bôbmi.
  • Významný humanitárny vplyv. 


Belgický výrobca čokolády Finest Belgian Chocolate sa rozhodol investovať časť zisku z každého predaného balenia tejto čokolády do udržateľného pestovania kakaa prostredníctvom nadácie Cocoa Horizons Foundation. Kúpou našej darčekovej čokolády urobíte radosť nielen sebe alebo obdarovanému, ale aj pestovateľom v Afrike, ktorých podporíte. O to viac si môžete dopriať túto lahodnú čokoládovú pochúťku.

Logo_Cocoa Horizons

 

 

Výroba čokolády IMG_9701_1

Pestovatelia zbierajú najlepšie kakaové bôby na plantáži, ktoré potom pražia, najlepšie v celých škrupinách. Zrná sa potom rozdrvia a nasypú do veterného tunela. Tým
sa odstránia všetky škrupiny a zostane len 100 % zŕn, čo zaručí lahodnú chuť čokolády. V ďalšej fáze sa z kakaových bôbov vyrába kakaový likér, do ktorého sa pridávajú ďalšie prísady, ako napríklad cukor a sušené mlieko. 

Zmes sa lisuje tak, aby bola čokoláda dokonale hladká bez jedinej hrudky. Posledným procesom je končování, počas ktorej sa čokoláda ochucuje, mieša, miesi a prevzdušňuje pri vyšších teplotách, pričom sa postupne uvoľňuje kakaové maslo. Tento krok sa nedá urýchliť a trvá mnoho hodín. Nakoniec čokoládu len temperujeme a vytvoríme originálne čokoládové tvary.

Za tých pár rokov, čo vyrábame čokoládu, sme sa do tejto pochúťky bezhlavo zamilovali. A naši zákazníci tiež a často nezostávajú len pri jednej čokoládovej súprave. Vyberte si jednu z našich najpredávanejších čokolád.

 

 

 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie