Perlege so stéviou
Rad Perlège je určený pre skutočných milovníkov čokolády, ktorí sa chcú vzdať cukru bez toho, aby sa pritom vzdali sladkého. Je to možné? Áno, cukor nahradila prírodná stévia, vďaka ktorej na chuti nespoznáte rozdiel.
STÉVIA
Je rastlinné sladidlo, ktoré pochádza z rastliny Stevia Rebaudiana, ktorá pochádza z Južnej Ameriky. Stévia, inak známa medzi indiánmi kmeňa Guaraní (Paraguay a Brazília) ako "ka'a he'ê" alebo "sladký list", je 200 až 300 krát sladšia ako cukor, bez toho aby mala nezdravé vlastnosti. Listy stévie sa už dlhé roky používajú na sladenie potravín, nápojov, liekov alebo na konzumáciu v čerstvom stave.
Stévia má veľmi nízky glykemický index a neobsahuje prakticky žiadne kalórie.

Mliečna čokolády sladená stéviou s karamelom.